Freddy Taxi

Pareinpark 57
9120 Beveren-Waas (Beveren)
03 755 06 06
03 755 21 06
03 755 10 68

Freddy Taxi: wij zijn al onderweg!

 

Freddy Taxi in Beveren is uw professionele taxiservice voor al uw vervoersnoden! Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven met een efficiënte taxi-, luchthaven- en koerierdienst. Wilt u zich op een comfortabele en snelle manier verplaatsen naar uw bestemming? Schakel dan Freddy Taxi in. Onze wagens worden regelmatig vernieuwd en zowel de binnen- als de buitenkant wordt permanent onderhouden.

 

Taxidienst

 

Reken 24 uur op 24 op onze professionele taxidiensten voor een snel en efficiënt vervoer naar al uw bestemmingen. Wij staan in voor het vervoer van 1 tot 8 personen met onze moderne wagens. Zo beschikken wij over een sedan en een grote van voor uw comfort. Geen enkele afstand is voor ons een probleem. Laat ons uw bestemming weten en wij stellen u steeds een correcte prijs voor.

 

Luchthavenvervoer

 

Wij verzorgen luchthavenvervoer naar alle luchthavens in het binnen- en buitenland, waaronder Zaventem, Charleroi, Deurne en Schiphol. Wij zorgen voor een volledige service aan een verminderd tarief van ongeveer 15%. Voor de juiste tarieven kunt u ons best telefonisch of via mail contacteren. Freddy Taxi brengt u naar uw luchthaven. Indien u dit wenst, pikken wij u achteraf ook terug op. Om zo goed mogelijk tot uw dienst te staan, volgen wij uw vlucht nauwkeurig op. Zo hoeft u bij een vroegere aankomst niet nodeloos te wachten.

 

Koerierdienst

 

Freddy Taxi zorgt voor al uw kleine en middelgrote pakketten. Wij beschikken over verschillende bestelwagens om uw pakketjes op de gewenste bestemming te brengen. De goederen worden bij u of bij de klant opgehaald en worden vervolgens zo snel mogelijk op hun bestemming afgeleverd. De tarieven worden berekend op basis van het volledige traject.

 

Maak een afspraak met Freddy Taxi

 

Reken op de snelle en efficiënte vervoersdienst van Freddy Taxi! Neem telefonisch of via mail contact met ons op voor uw taxivervoer, luchthavenvervoer en onze koerierdienst. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.